Мария Илиева: Умът на мъжа е най-големият афродизиак

Мария Илиева: Умът на мъжа е най-големият афродизиак | StandartNews.com

Прекарах Свети Валентин сама в самолета и с вино

"Умът на един мъж е най-големият афродизиак. По-важен е от това как човек изглежда. Красивата душа се предава и на външността". Това заяви Мария Илиева пред бТВ. Тя отрече, че има връзка с Атанас Колев, но каза, че е щастлива от това, че я свързват с толкова интелигентен, млад и красив мъж. Мария добави, че е прекарала Свети Валентин сама в самолета, връщайки се от турнето си в Щатите.

"За пръв път от години насам нямаше никой до мен на този ден. Но пък имах вино и си почивах", заяви Мария. На въпроса дали мъжете се страхуват от нея тя заяви: "Принципно да. И аз съм окей с този страх, понеже пази личното ми пространство. Той респектира хора, които биха влезли неподходящо в него. Забавно ми е, когато човек, който допусна по-близо до мен, ми каже "Мен не ме интересува Мария Илиева, а Мария". Но аз съм си аз, нямам раздвоение на личността", допълни певицата.
Тя чистосърдечно призна, че като домакиня я няма никаква. "Не мога да готвя и не чистя. Това не е моето нещо. Не съм от онези жени, дето ще подредят всичко за едни час и след това ще се чувстват добре. В моя артистичен безпорядък обаче си има ред", каза звездата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай