Мариана Попова увлича кавалери в южни ритми

Мариана Попова и нейните кавалери Лукас Маскиано и Дани Милев обещават горещи ритми

Мариана Попова увлича кавалери в южни ритми | StandartNews.com

Мариана Попова, Лукас Маскиано от Аржентина и Дани Милев ще зарадват феновете на южняшките ритми. Симпатичното трио ще представи горещ репертоар на 14 ноември в Студио 5 и на 9 декември в Нов театър в НДК. Емблематичните артисти ще изпълнят и първия си съвместен авторски сингъл Tangueando la rumba.

Неслучайно Дани Милев е автор на музиката и аранжимента на най-популярните хитове на Мариана Попова „Let me cry", (Евровизия, 2006), „Lejos", „Sometimes", „Fado".

Лукас Маскиано е певец, композитор, китарист, който започва да се занимава с музика едва на 8. На 22 емигрира в Испания и 8 месеца свири по улиците на Барселона, където го забелязва представител на голяма компания. Характерният му стил и харизма го изстрелват в челните позиции на испанските радио и телевизионни класации и той се превръща в един от идолите на иберийската интелигенция. Има издадени 8 албума, като последният „От Париж до Трансилвания" отбелязва най-високите продажби на музикалния пазар в Испания. Музикантът гастролира в Латинска Америка, Азия и Европа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай