"Легендите" посрещат юлското слънце в Шабла

"Легендите" посрещат юлското слънце в Шабла | StandartNews.com

"Легендите" ще посрещнат Джулая на морския бряг в Шабла, съобщиха от най-източното кметство. Общината е поканила супергрупата и амбицията й е да превърне рок традицията в незабравимо и емоционално преживяване.

Част от проекта „Легендите" са Йордан Караджов от „Сигнал", Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от „Тангра", припомнят от кметството. Музикантите ще излязат на сцената в нощта на 30 юни срещу 1 юли, под звездите на централния плаж на къмпинг "Добруджа" (на 6 км от Шабла) точно в 3 часа след полунощ. Рок епопеята ще продължи до изгрев слънце с „Нашият град", „Сто години", „Нямаше кой да ни каже", „Другият", „Обещание", „Може би", „Любовта, без която не можем", „Обсебен", „Бъди какъвто си", „Има ли цветя", „Оловният войник", „Жулиета", „След десет години", „Сбогом", „Ледено момиче", „Да те жадувам" и други неостаряващи парчета.

Самата програма за посрещането на първия юлски изгред ще започне в 22 часа на 30 юни, казват от общината. Излизането на сцена ще подгрее със свои изпълнения варненската поп, рок и блус-банда „Бумеранг".

Самото място, на което ще се проведе събитието е едно от най-красивите и съхранени кътчета на българското Черноморие. Далеч от шума и суетата на пренаселените курорти се ширят безкрайни плажове и девствени дюни, чиито посетители са чайките и делфините. Шабла e за ценителите на неподправената природа - уникална среща между Добруджанската и морската шир, казват домакините на Джулая от община Шабла.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай