Купон с музикални звезди в Банско

Jeremy?

Купон с музикални звезди в Банско | StandartNews.com

Музикална фиеста ще залее Банско днес и утре. Няколко часа делят меломаните от среща с любимите изпълнители, фестивалната вълна „Bansko Beat" вече заля града. Има много причини да се посети курорта, но на 10 и 11 юли поводът е страхотен и невиждан досега – първият фестивал „Bansko Beat Music Experience" – среща със звездите. При това - напълно безплатно. Никак не е невъзможно да срещнеш тези дни в Банско култовия Джеймс Артър. Мистър Brit-pop вече е на наша територия и с любопитство очаква да се срещне с българските си фенове в събота. Всеки момент организаторите „Бохемия Ентъртейнмънт" прогнозират, че „Малките дракони" (Little Dragon) ще кацнат на родна земя.

Централният площад кипи от невиждано настроение и еуфория. Сцената е готова, зоната за игри и забавления е в очакване на най-смелите ентусиасти, а почитателите на beerpong-а (и на добре охладеното пиво) вече наобикалят мястото.

Градът отдавна си спечели славата на фестивалео център, а когато събитието е от такъв мащаб, няма как да не се признае професионализмът и добрият нюх на ръководството на общината. Подбрани са великолепни чуждестранни изпълнители – James Arthur, Mo 'Kalamity and The Wizards, Little Dragon, Sam Feldt, Mo' Horizons, Shawn Lee's Ping Pong Orchestra и български артисти – Jeremy?, Dj DESY & Mr. Vagabond, Миленита, Sensimillianz и Selector Rosen и Поли Генова, която не само ще пее, но и ще бъде водещ на купона.

Поредното свежо откритие, новото попълнение в лайн-ъп-а на концертите тези дни, са българската алтернативна група „Nu Ance".

Който търси, намира. Това се случи с младите професионалисти „The Lefties", които спечелиха конкурса за непопулярна БГ банда, организиран от „Бохемия Ентъртейнмънт". Те не само ще пропътуват разстоянието от Шумен, родното им място, до Банско, но и ще „взривят" всичко по пътя си, както сами обещават. Още тази вечер ще можем да ги видим в клуб „Base Camp в града от 22 ч., когато ще спретнат първия афтър на фестивала. В двата фестивални дни е сигурно, че скуката ще изчезне. Купонът е гарантиран за участници и любители на музиката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай