Коктейли „Tom Keifer" и "Cinderella" за феновете на 7 октомври

Коктейли  „Tom Keifer" и "Cinderella" за феновете на 7 октомври | StandartNews.com

С впечатляващата изява на STICK MEN в кино „Люмиер" бе поставено началото на поредицата концерти, с които клуб MUSIC JAM ще подгре феновете за грандиозното си откриване !

 

Препълнената зала на кино „Люмиер" дълго аплодира прогресив рок триото STICK MEN. Легендарният басист Тони Левин, барабаниста Пат Мастелото и китариста Маркус Ройтер взривиха публиката с изпълнения на авторските си парчета, както и с класики на „Кинг Кримсън". Близо час след концерта тримата раздаваха автографи и се снимаха с търпеливо чакащите ги многобройни фенове.

Публиката на концерта имаше възможност първа да опита част от авторските коктейли, които ще се сервират в клуб MUSIC JAM. Във фоайето на кино „Люмиер" бяха разположени няколко бара, на които се предлагаха бира, алкохолни и безалкохолни напитки.

Следващото събитие на MUSIC JAM ще бъде още по-задължително за всички рок фенове. На 7 октомври в зала „Христо Ботев" TOM KEIFER, фронтменът на култовата група CINDERELLA, ще разтърси зала „Христо Ботев". Заедно с много яка банда, в която е и втората му съпруга Савана, той ще изпълни голяма част от материала в соловия си албум "The Way Life Goes", както и всички хитове на CINDERELLA - "Shake Me", '"Nobody's Fool", "Gypsy Road", "Don't Know What You Got", "Coming Home", "Shelter Me", "Heartbreak Station".

Отново във фоайето и в зала „Христо Ботев" ще бъдат разположени барове, на които феновете ще могат да си поръчат любимото питие, а също и специалните коктейли на барманите виртуози от MUSIC JAM – „Tom Keifer" и "Cinderella". Входовете на залата ще бъдат отворени в 18,00 ч.

Очакваме ви!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай