"Касабиан" с кавъри в Бургас

Серджо Ризорно, атрактивният китарист на Kasabian

"Касабиан" с кавъри в Бургас | StandartNews.com

Голямо шоу ще направят юнаците от "Kasabian" на "Spirit of Burgas", хвалят се организаторите на фестивала. Британците са в страхотна форма и го демонстрираха на Open'er, който се проведе преди няколко дни в Полша. Те бяха хедлайнер в последния ден на маратона и за пореден път показаха защо са наричани най-добра концертна банда в света. Изпълниха хитовете от последния си албум 48:13, с който пристигат и в България на 8 август. Лайфът в Полша започна с култовото Bumblebee, а през цялото време вокалистът Том Мейгън разговаряше с публиката, като дори отвори и футболна тема, виждайки знаме на местния клуб. "Хубаво е да видим Leicester City тук. Ние ще оцелеем, не се притеснявайте", каза той и продължи с кавъри на FatboySlim - PraiseYou и на легендарните "Доорс" - People Are Strange.

С това обаче шоуто, което "Kasabian" бяха подготвили за феновете, не свърши. Фестивалът бе закрит със сет на британското електронно дуо Disclosure, включващ хитовете от дебютния им албум Settle. Том Мейгън и колегите му скачаха по сцената, което буквално накара хората да пощуреят.

"Spirit of Burgas" ще се проведе на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас. Голямата звезда е Роби Уилямс, който ще забавлява хората поне два часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай