"Гънс" се събират през 2016-а

Слаш и Аксел си спомнили за славното минало и решили да възродят "Гънс енд Роузес"

"Гънс" се събират през 2016-а | StandartNews.com

Аксел Роуз и Слаш се помирили на Коледа

Легендарната рок група "Гънс ен Роузес" се завръща за радост и възторг на милионите си фенове. Вокалистът Аксел Роуз и китаристът Слаш - двете най-големи звезди на бандата, са заровили томахавките и най-сетне са разбрали, че трябва да потушат споровете си кой е по-велик. Двамата се срещнали по Коледа и говорели дълго за славното си минало. Слаш и Аксел предизвикаха истинска революция през 80-те и все още са в суперформа.

След разпада на една от най-известните рок банди всеки от тях предпочете солова кариера и движеше собствените си проекти - поотделно Аксел и Слаш забиваха и в София. Никой обаче не постигна същия успех, който превърна "Гънс" в най-слушаната твърда банда преди десетилетия. Говори се, че ветераните са решили 2016-а да е годината на голямото им завръщане и да обявят световно турне, което, при голям късмет, би могло да мине и през България, или поне някъде наблизо.

"Има неща, които все още трябва да изчистят помежду си - най-вече сложния начин, по който са разпределени правата на песните. Веднъж обаче щом се справят с егоизма и алчността и оставят музиката да надделее, добрата новина ще е въпрос на седмици", коментират близки до двамата колоси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай