Ерос лети с БГ самолет

Ерос лети с БГ самолет | StandartNews.com

Певецът го наема от бизнесмен, чието име се пази в тайна

Ерос Рамацоти ще обиколи света с български самолет по време на турнето си Perfetto, което стартира през септември. Най-успешният италиански изпълнител на всички времена е наел луксозния авион от български бизнесмен, който обаче иска да запази анонимност и да не шуми около личността си.

Летателният апарат е оборудван с всички екстри, за да превърне дори и най-продължителния полет в забавно изживяване. Рамацоти ще ползва спалня и личен готвач на борда, който ще приготвя любимите му италиански ястия.
Perfetto World Tour започва на 12 септември с концерт на стадиона в Римини (Италия) и продължава с три поредни дати във Верона и една в Любляна, преди да акостира на 26 септември в "Арена Армеец" в София. Лайвът у нас е под патронажа на посолството на Италия. Така българската публика ще бъде една от първите в света, която ще има възможността да се наслади на грандиозното шоу, събрало на едно място най-големите хитове от 30-годишната кариера на звездата. До края на тази година обиколката ще премине през най-големите европейски столици, а през 2016-а г. ще продължи с концерти в Русия, Азия и Латинска Америка. Рамацоти ще използва българския самолет за всички дати, които са насрочени до момента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай