Два бона на черно за Слави

Слави отново ще се раздаде на макс

Два бона на черно за Слави  | StandartNews.com

Без чадъри, храна и вода на стадион "Васил Левски" в петък, вратите се затварят в 20.30 часа

Очаква се на сцената да излязат Майкъл Болтън, Елена Папаризу и Руслана

Два дни преди концерта на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" на стадион "Васил Левски" на 25 септември билетите, които се предлагат на черно в мрежата, достигат космическата сума от два бона. Толкова върви пакетната тарифа, която включва два пропуска - по хиляда лева на човек. Цените в различните сайтове варират между двеста и хиляда лева, а в социалните мрежи могат да бъдат намерени на много по-приемливи суми, пише БЛИЦ. Във Фейсбук отказали се от шоуто предлагат два билета в пакет срещу скромната сума от 150 или 200 лева. Най-евтините, пуснати от организаторите, бяха по 35 лева, а най-скъпите - по 80. Само за осем часа след началото на продажбите в началото на лятото бяха изкупени рекордните 50 хиляди бройки. В понеделник в продажба бяха пуснати още ценни хартийки, които свършиха за 2 минути.

Не само зрителите на стадиона ще гледат шоуто - то ще върви още на телефони, таблети и компютри. От екипа са подготвили специална платформа - www.slavilive.com, с която лайфът ще тече на живо срещу 5 лева, съобщиха организаторите. За това е необходима регистрация и закупуване на код за достъп. Веднъж активиран, кодът се заключва към съответния потребителски профил и не може да бъде използван от друг.

Подготовката за грандиозния лайф тече от седмица с пълна сила. Сцената вече е сглобена, а осветленията все още се монтират. До часа на самия концерт екипът ще работи без прекъсване, за да може всичко да е перфектно. След огромния успех на лайфа в "Арена Армеец" през април, когато Слави, "Ку-ку бенд" и колеги на Дългия от близкото минало взривиха публиката, сега шоуменът няма да си позволи да свали нивото. Той се закани събитието да е невиждано и неповторимо за години напред. Всяка вечер в "Шоуто на Слави" по bTV текат клипове, които представят подготовката на музикант от бенда. В концерта, освен участниците, които вече пяха на сцената на 25 април, ще излязат и още известни изпълнители. Говори се, че сред тях са Майкъл Болтън, Елена Папаризу и Руслана, която спечели "Евровизия" през 2012-та.

Входът на стадиона ще е отворен още в 17 - 3 часа преди началото на мегасъбитието. Всички деца до 18 ще влизат с придружител и попълнена и подписана от него декларация. Които не са навършили 7, ще влизат без билет, ако не заемат седящо място, но трябва да са с придружител и да носят акт за раждане. Деца от 7 до 14 влизат с билет, с акт за раждане и с придружител. На стадиона няма да се допускат хора, които носят храна, течности, флакони под налягане и чадъри. Затова организаторите препоръчват при лошо време хората да са с дъждобрани. Точно в 20.30 ч входовете на стадиона ще бъдат затворени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай