Дъщерята на Дейв Мъстейн идва с "Мегадет"

Дъщерята на Дейв Мъстейн идва с "Мегадет" | StandartNews.com

Красивата наследница на фронтмена на "Мегадет" Дейв Мъстейн - Електра, идва с баща си и бандата му за шоуто им на 7 юли в зала "Универсиада". Едва 18-годишна, талантливата блондинка вече гради сериозна музикална кариера, като само преди 3 месеца пусна официално видео - кънтри кавър на хита на "Мегадет" - "I Thought I Knew It All". "Исках с този кавър да кажа "Благодаря ви", защото ако не бяха всички тези хора, може би днес аз нямаше да мога да сбъдна мечтите си. Исках да покажа на света, че любовта ми към музиката е тръгнала именно от "Мегадет" и да, аз съм дъщерята на Дейв Мъстейн, но вижте на какво съм способна самата аз", споделя младата певица.

Скоро тя стартира риалити шоу, което проследява живота на семейство Мъстейн при преместването им от Лос Анджелис в Нешвил. "Всички знаят историята на групата и кой е баща ми. Но това, което не знаят, е какъв е той, когато е заедно със семейството си, какво го накара да се преместим в друг град и как например отива в магазин за трактори, за да си купи свой личен", разказва за бъдещото шоу Електра.

Все още има ограничен брой билети за концерта на бандата в София на цена от 65 лв. и могат да се купят от касите на Тикетпро в цялата страна, бензиностанции OMV и онлайн на ticketpro.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай