Брайън Мей с акустично шоу в НДК (ВИДЕО)

Брайън Мей с акустично шоу в НДК (ВИДЕО) | StandartNews.com

"Здравей, България! Добър вечер София. За първи път сме тук, благодаря ви, че сте с нас". Това заяви легандарният китарист на Куин - Брайън Мей, който снощи зарадва своите почитатели с акустичен концерт в НДК. Заедно с него бе и Кери Елис, с която изпълниха вечни класики и свои нови парчета, които са част от новото им турне "One Voice".

Обичам ви, добър вечер, каза Елис. Тя и нейният сценичен партньор показаха, че са научили няколко думи на български език, което предизвика бурни аплодисменти от публиката.

"Това не е концерт, а парти", сподели Мей между изпълненията и прикани публиката да пее с него и Елис. "Много красиво", добави той след като чу как се справят феновете. Китаристът имаше малки проблеми с една от китарите си, но това не го притесни, а дори го накара да се пошегува с асистента му Пит, който му помагаше с инструментите.

Eмблематичният музикант и звездата на Бродуей поднесоха на публиката нови версии на популярни хитове на Queen, Канзас и Beatles, любими свои рок класики, както и новата си съвместна песен. С тях на сцената се качи и кийбордиста Джеф Лийч, който е неотлъчно до звездите по време на турне.

Концертът в НДК продължи близо 2 часа и завърши с мощни аплодисменти на публиката в стил "We will rock you".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай