Българка танцува на Бионсе в носия (ВИДЕО)

Българка танцува на Бионсе в носия (ВИДЕО) | StandartNews.com

Българка доби голяма популярност по целия свят, след като публикува видео в интернет, на което изпълнява популярен танц от песен на Бионсе. Забележителното в случая е, че момичето е облечено в традиционна българска носия.

Някъде из българските планини жена пресъздава песента на Бионсе 'Single Ladies' в пълна тишина. С това заглавие един от основните информационни сайтове в мрежата - "Хъфингтън пост" публикува видеото на танцуващата българка на сайта си. За щастие видеото на Гери Георгиева набира сериозен брой гледания онлайн, пише още сайтът и допълва, че българката е известна със своите експерименти в смесването на поп и фолк културата. Това е единствената подобна хореография на тази песен в You Tube, която не сте виждали - жена, облечена в традиционна носия, която се изправя тихо сред планинския пейзаж и всичко това е толкова красиво, пише още сайтът. 

"Виждам поп и фолк културата като паралел", разказва самата Георгиева в свое интервю. "Това е нещо основополагащо в принадлежността, което може да движи такава голяма част от хората. Тази сила, да имаш възможността да насърчаваш хиляди хора да научат танца на Бионсе - в това има нещо много странно и специално", казва още сънародничката ни. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай