Българи в чужбина подкрепят Поли на "Евровизия"

Българи в чужбина подкрепят Поли на "Евровизия" | StandartNews.com

Българи в чужбина ще подкрепят Поли Генова на "Евровизия". Очаква се много наши сънародници, пръснати по света, да гласуват за талантливата певица и песента "If love was a crime" на 10 и 12 май.

Вчера нашата представителка на песенния конкурс премина по червения килим на откриващата церемония. Поли бе облечена в екстравагантна бяла рокля.

Официалният сайт на "Евровизия" за България публикува няколко насоки за българите зад граница. Ето какво трябва да направите, за да гласувате за Поли Генова:

- Да се намирате в държава, в която гласуването за България е възможно в съответната конкурсна вечер. Вижте повече информация на картата.
- Да гледате местната телевизия, която излъчва конкурса.
- Гласувате на номера, изписан на екрана от страна на местната телевизия. Гласуването започва, както следва.

Как да процедирате по време на Полуфинал 2, който ще се проведе на 12 май

След изпълнението на последната 19-а песен трябва да гласувате.

Финал 

След изпълнението на последната 26-та песен. Гласуването трае 15 минути. Всеки глас пратен извън прозореца за гласуване ще бъде таксуван, но не и отчетен.

Повече подробностите за държавите, които могат да участват в гласуването, може да видите ТУК.

Може да подкрепите Поли и в социалните мрежи като публикувате тази статия или нейни снимки с хаштагове ‪#‎ILWAC‬ ‪#‎Bulgaria‬ ‪#‎Eurovision‬

България ще вземе участие във втория полуфинал на 12-ти май. Шоуто ще бъде изпъчено по БНТ1 и БНТ HD в 22 часа българско време. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай