Сряда,

Аеросмит отмениха концерта си в Истанбул заради националния траур

От: Failed to load user -
1827
Аеросмит отмениха концерта си в Истанбул заради националния траур
A
A
A

Рокаджиите от Аеросмит отмениха своя концерт в Истанбул в знак на съпричастност към националния траур в страната след вчерашната трагедия, когато в мина стана експлозия и над 230 души загинаха, а стотици останаха затрупани под земята. 

Музикантите изразиха съчувствието си от официалния сайт на рок-бандата: 

Стивън Тайлър: "Събудих се тази сутрин с ужасяващата новина за минната трагедия в Сома, Турция. Искрените ми молитви са за тези, които са починали, тези, които все още са в капан под земята, както и за техните семейства. Нашите сърца бият и за жителите на Турция и зачитат трите дни на траур на потъналата в скръб нация."

Джо Пери: "Аз чувствам дълбока скръб за работниците и техните семейства, които са загинали или ранени в това ужасно бедствие. Веднага след като чух новината се обадих на жена ми в Америка и сърцата и молитвите ни са със семействата и работниците. Думите не могат да изразят скръбта ни."

Джоуи Кремър: "Изказвам най-искрените си съболезнования за тези, които са били засегнати от трагедията тук в Турция. Моите мисли и молитви са с всички вас."

Том Хамилтън: "Всички членове на Аеросмит са натъжени от загубата на миньорите в Сома. Нашите мисли ще бъдат със семействата на загиналите и ранените. Ние ще се надяваме за оцеляването на възможно най-много от затрупаните миньори."

Брад Уитфорд: "Бих искал да изкажа най-искрените си съболезнования към семействата, които са загубили близки, към колегите им и към народа на Турция."


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com