Адел - кралицата на нета

Адел - кралицата на нета | StandartNews.com

Британската певица Адел е официалната кралица на нета през 2015-та. Експертите на Гугъл установиха, че нейното име е най-често изписваното в световната търсачка през годината. А по всяка вероятност първото й място далеч не се е получило заради работата й през цялата година, а само за два месеца - октомври и ноември. Тогава Адел пусна сингълът "Hello", който пожъна безпрецедентен успех в интернет. И вече за месец и половина има повече от 700 милиона гледания в сайтовете за видеосподеляния. С "Hello" Адел оглави и годишната класация на Гугъл за най-добри стихове на песен през 2015-а.

След певицата по най-голямо търсене се нареждат Сия, Сам Смит и Меган Трейнър. Билетите за първото концертно турне на британката в САЩ от пет години насам, бе разпродадено буквално за един ден, оставяйки с празни ръце много фенове, които побързаха да споделят разочарованието си в социалните мрежи. Почитателите се оплакват, че шоутата на Адел по Източното крайбрежие са били разграбени толкова бързо, че изобщо не са смогнали да си вземат билети.

Малко по-късно пропуски са се появили в сайтове за препродажба на цени между 300 и 9999 долара, въпреки че официалната им стойност е между 40 и 750 долара.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай