AC/DC представят своя фен мейл – регистрирай се сега!

AC/DC представят своя фен мейл – регистрирай се сега! | StandartNews.com

AC/DC обявиха датите за европейското си концерти през 2016г. като част от турнето „AC/DC ROCK OR BUST". За групата 2015г. беше много успешна. Публиката със сигурност ще запомни участията им на церемонията по връчването на 57те Грами награди, на откриването на фестивала Coachella в Калифорния, както и 28те концерта в Европа, 14те в Северна Америка и 11те в Австралия и Нова Зеландия. Изявите им продължават и през 2016г., но не само това са новините за бандата – всички фенове вече могат да имат свой собствен имейл адрес, например [email protected]

AC/DC стартираха свой собствен домейн @acdc.com в сътрудничество с германския имейл доставчик mail.de Електронната поща може да се регистрира през сайта на групата www.acdc.com Имейлите са достъпни както през браузър, така и през апликации за андроид и айфон.

„Имейл домейнът на AC/DC е уникална услуга", споделя Фабиан Бок, изпълнителен директор на mail.de GmbH. „За разлика от повечето подобни проекти, уникалното в този е, че феновете могат да използват точното име на групата за домейн. А това е повече от вълнуващо за всичките им почитатели".

Фенмейлът на AC/DC предлага всички стандартни услуги на mail.de. Компанията със седалище Гютерсло принадлежи на най-сигурните доставчици в Германия. Тя е обект на германските закони за защита на данни и отговаря на високите изисквания на потребителите за защита на техните лични данни. Това личи ясно от високите оценки, които доставчикът получава на различните тестове на системата.

AC/DC фен имейлът има 10 ГБ памет, адресна книга и календар, който включва всички важни събития на групата по света. Освен това, той има онлайн място за съхранение на музика и видео, както и медия плеър, който може да се използва чрез десктоп или мобилно приложение. Разбира се, това място може да бъде използвано за съхранение на файлове и снимки.

Дизайнът му е в типичния за AC/DC рок стил. След регистрация и плащане на таксата за пренос на данни, потребителите получават безплатно тениска на групата от турнето им ROCK OR BUST, както и комплект със стикери, които по принцип са на стойност 40 долара. Фенмейлът струва 2.99 долара на месец при продължителност от 1 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай