A to JazZ Festival – много повече от музика

A to JazZ Festival – много повече от музика | StandartNews.com

Vintage Garden базар и специални джазови изкушения са част от тазгодишното издание на фестивала

Шестото издание на A to JazZ е все по-близо, а причините да бъде посетено стават все повече. Освен 3-дневната музикална наслада за всички меломани и ценители на джаза, фестивалната зона ще посрещне и любимия Vintage Garden Bazaar. Повече барове със свежи напитки, вкусни изкушения, джем сешъни и още специални изненади очакват всички приятели на А to JazZ.

Обичаният и придобил особена популярност в последните години Vintage Garden Party & Bazaar се пренася на най-джазовия фестивал в столицата. В рамките на събитието гостите ще могат да разгледат винтидж базара с множество щандове на български марки и артисти. Ще има за всеки по нещо –от ретро аксесоари, бижута и дрехи, до сувенири, картини, плочи и дискове с музика.

Освен с храна за душата, фестивалът ще ни посрещне и със специални барове с освежаващи напитки и оригинални американски бургери.

И за да бъде щастието на A to JazZ пълно, в края на всяка фестивална вечер от 23:00 часа Студио 5 ще събира артисти и фенове на едно място, за да споделят страстта си към музиката по време на специалните фестивални джем сешъни.

А за всички, които искат да носят спомена за A to JazZ 2016 по-дълго, ще бъде отворен фестивалният щанд, на който ще ги очакват дизайнерски дрехи и аксесоари, изработени специално от RUSH.

Подробности и програмата на А to JazZ ви очакват на официалната Фейсбук страница и сайта на фестивала.

От своето създаване, фестивалът се реализира благодарение на изключителната подкрепа на своя съорганизатор Фондация "Америка за България". A to JazZ е част от Календара на културните събития на Столична община за 2016-та година и е подкрепен от Министерство на културата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай