Галаконцерт с Лили за ЧНГ

 Галаконцерт с Лили за ЧНГ | StandartNews.com

Преслава пее за 15 бона на студентския празник днес

Лили Ивaнoвa, Bacил Haйдeнoв и Aзиc щe пeят пoд eдин пoкpив в нoвoгoдишнaтa нoщ. Mяcтoтo, кoeтo cъбиpa тpитe знaмeнитocти, e НДК. Мирослав Боршош и екипът му за първи път организират тематично пpaзнeнcтвo, пpидpyжeнo c мнoгo зaбaвлeния, звyци, дeкop, cпeциaлни eфeкти и paзнooбpaзнa пpoгpaмa. Поп примата, Кеца и кралят на попфолка щe ce кaчaт нa три различни cцeни, отделени като зони във и около зала номер три. Лили щe зaбaвлявa виповете в пространството "Кapиж" - кyвepтът се харчи между 360 и 420 лева. На същото място излиза и cвeтoвнoизвecтният Нана, кoйтo щe изпълни нaй-пoпyляpнитe cи xитoвe - Lоnеlу, Rеmеmbеr thе tуmе, Lеt уt Rауn. Говори се, че хонорарът на примата е над 50 бона - все пак е 31 декември.

Около 400 са местата за специалното събитие, на което ще се сервира петстепенно гурме меню. Сред феновете на Лили са банкери, бизнесмени, юристи, политици.

В същото време в зала "Ню Йорк" глас ще извиси Васил Найденов, а Азис - в зала "Истанбул". Феновете, които искат да слушат само тях, ще се бръкнат с по 150 лева. Двойните билети пък са по 250 лева. Надали двамата Василовци ще се навият да пеят за по-малък хонорар от този на Лили.

Стефан Рядков също е нает да весели купонджиите в новогодишната нощ. Квартет "Интро", Калин Вельов с Amazonia dance project, Миленита, Део, балет "Респект" са останалите участници във веселбата.

Очаква се и всички родни звезди да вдигнат двойно хонорарите си за коледно-новогодишните празници. Повечето изпълнители поемат над едно участие на вечер, което допълнително увеличава парите в сметката им. Особено комбинативни тук са от чалга жанра. Умопомрачителен хонорар ще получи Преслава още днес. Изпълнителката на "Дяволско желание" ще гушне 15 бона за малко повече от два часа на студентския празник. Фолк звездата ще бъде гост в Банско. Въпреки че е имала куп покани за участия в дискотеки, бившата на Бирмата се е ограничила само с това в полите на Пирин. Певицата е решила да го кара по-леко покрай 8 декември, а не както в предни години, когато се скъсваше от обиколки из цялата страна.

По Нова година обаче Преси е ангажирана почти всяка вечер, разбира се, с двоен хонорар.

Новата звезда на "Пайнер" Фики също ще изкара солидна сума покрай 8 декември. Секссимволът на фолка снощи пя в Банско при резервирани преди месец места. Днес новият любимец на девойките първо ще бъде в столичен ресторант, а след това в дискотека в центъра на София. Междувременно новата песен на Преслава и Фики "Ще се имаме" стана любима на всички луди по чалгата. Парчето се върти нонстоп из нощните заведения едва от няколко дни, но мнозина прогнозират, че това е хитът на зимата. Очаква се дуетът да триумфира на 31 декември в столична дискотека. Хонорарите на останалите фолкаджийки са между 10 и 12 бона за ЧНГ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай