Сам Смит ще пее за Агент 007

Сам Смит ще пее за Агент 007 | StandartNews.com

Сам Смит е записал WritingТs On The Wall - основната песен към "Спектър", 24-то приключение на Джеймс Бонд. Парчето ще има премиера на 25 септември, когато ще излезе в продажба и за онлайн стрийминг. Мултиплатиненият Смит е съавтор на бъдещия хит с друг носител на "Грами" - Джими Нейпс. Това е първата песен от филм за Агент 007, която е записана от мъж и британски солов изпълнител от 1965 г. насам.

Дебютният албум на Смит The lonely hour се изстреля до номер едно във Великобритания и до номер две в САЩ - с общо пет сингъла на първо място във Великобритания, четири "Грами", три награди БРИТ, шест MOBO... Продуцентите на "Спектър" Майкъл Дж. Уилсън и Барбара Броколи коментираха: "Сам и Джими написаха нещо супер вдъхновяващо. Със сигурност ще се нареди сред най-великите Бонд песни за всички времена."

А Смит любезно им отвръща: "Много съм развълнуван да бъда част от това ключово британско наследство". Предишните 23 Бонд песни са сред най-запомнящата се филмова музика на всички времена. Последният сингъл "Skyfall" в изпълнение на Адел получи "Оскар" и "Златен глобус", награда БРИТ и "Грами".

Новият екшън с Бонд се разгръща в Мексико сити и Рим, където среща мафиотската вдовица Лучия Шара - красива и забранена. Агент 007 разбира за съществуването на зловеща организация, известна като "Спектър". В Лондон Макс Денби (Андрю Скот), новият директор на Центъра за национална сигурност, подлага на съмнение действията на Бонд и значението на оглавяваното от М (Ралф Файнс) MI6.

Бонд вербува Мънипени (Наоми Харис) и Кю (Бен Уишоу), с чиято помощ трябва да открие Маделин Суон (Леа Сейду), дъщерята на неговия отколешен враг Уайт (Йеспер Кристенсен) - ключ към разкриването на "Спектър". Бонд обаче открива смразяваща връзка между себе си и врага, когото търси, изигран от Кристоф Валц.

Сам Мендес се завръща като режисьор на "Спектъкр", а Даниел Крейг се превъплъщава в Агент 007 за четвърти път.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай