Бранд Родопи! Полина Карастоянова каза какво трябва да направи министърът на туризма

Той трябва безапелационно да постави Бранд България на масата и да го защити

Бранд Родопи! Полина Карастоянова каза какво трябва да направи министърът на туризма | StandartNews.com

Министърът на туризма трябва безапелационно да постави Бранд България на масата  и да го защити пред финансовия министър. Веднъж вложени,  тези инвестиции се връщат многократно. Това заяви изпълнителният директор на Националния борд по туризъм Полина Карастоянова на международния форум Пампорово - сърцето на Бранд Родопи. 

Този процес има нужда от своя лидер, от своята политика и финансово обезпечаване, добави тя като заяви, че  НБТ вече са създали много богата експертиза по отношение на Бранда.

Опитваме се да предложим рецепта какво е Брандът, но има още работа преди да то оформим, заяви Карастоянова и даде пример какво на направили другите държави. Гърция е грабнала митологията и разказва историята на боговете. Испания е завладяна от  страстта на фламенко и бикоборци. Италия е Долче вита, Франция – от аристокрация, Австрия изцяло е брандирала Моцарт, заяви още Карастоянова.

Имаме готовност, трябва ни политическа воля и лидерство, която да направи следващата стъпка напред. Първата е крачка е бранд Родопи. Тук има всичко, за което можем да мечтаем. Трябва да имаме интелигентността да го разкажем. Един ден, когато Родопите станат разпознаваеми като Колизеума или Мачу Пикчу, значи всички сме си свършили работата, заяви още Карастоянова.

Събитието се провежда с подкрепата на Филип Морис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай