"Куин" искат килими и вино в гримьорните

"Куин" и Адам Ламбърт са в София след три дни

"Куин" искат килими и вино в гримьорните | StandartNews.com

Издигат 20-метрова сцена на стадион "Георги Аспарухов" за шоуто на 23 юни

От днес на стадион "Георги Аспарухов" кипи усилена работа. Започна изграждането на грандиозната 20-метрова сцена за концерта на "Куин" и Адам Ламбърт на 23 юни. Повече от 10 тира с техниката пристигнаха у нас за шоуто.

Работата по монтажа ще приключи в деня на лайфа. Тогава ще бъдат монтирани и огромните видеоекрани и прожектори. В бекстейджа в сектор Г започна изграждането и на миниград, където ще са гримьорните на всеки от изпълнителите и на останалите групи. Специалното желание на Брайън Мей, Роджър Тейлър и Адам Ламбърт е подът във всяка от тях да е изцяло застлан с огромен килим, а на една от стените да има голямо огледало. Мей освен това си е поръчал ядки, органични плодове, разнообразие от сирена, зеленчуци, мармалад от портокали, никакъв хумус и пикантна храна. Той ще пие шардоне и червено вино, както и сокове без захар. За Роджър ще има купа с плодове, най-вече банани, уиски и вино. Гласовитият Адам държи на водка и енергийни напитки, ще похапва киноа и годжи бери.

Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 17 часа. Първи на сцената, малко след 18 ч., ще се качат "Grimus". Час по-късно ще видим "Electric Pyramid", а малко преди 20 ч. ще излязат и "Jeremy?". Очакванията са "Куин" и Ламбърт да започнат 21,15 ч., като шоуто им ще продължи поне два часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай