Братя Аргирови влязоха в Клуба на Алхимика

Братя Аргирови влязоха в Клуба на Алхимика | StandartNews.com

Популярните от 80-те години певци Благовест и Светослав Аргирови гостуваха в Residence Alchemist Philippopolis на друга известна двойка близнаци - докторите Невен и Ангел Енчеви. Благовест пристигна в бутиковия хотел край Пловдив от София, а Светослав - от Норвегия. Звездните братя станаха членове на Клуба на успелите хора, които сами са намерили формулата, за да направят от оловото злато, а не са я получили наготово.

"За нас формулата на успеха премина през изпитанието да останем здраво на земята или да бъдем повалени от голямата популярност. Мисля, че се справихме", казаха Аргирови. Дуетът е на път да се събере отново в България, стана ясно в Клуба на Алхимика.

"Подготовката на един голям концерт е сериозно нещо. Трябва да го на правим изключително професионално. Но най-важното е брат ми да се върне в България", каза Благовест.

Светослав потвърди, че обмисля сериозно окончателно да се завърне от Норвегия у нас. Съпругата му нямала нищо против. Синът им, който също е музикант в Норвегия, е направил заедно със своя група метъл версия на "До вчера" - хитовото парче, което изстрелва братя Аргирови на върха през 80-те години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай