Yettel с признание за стратегията си за ангажиране на служителите

Компанията бе отличена в годишните награди за най-добър работодател Career Show Awards 2023

Yettel с признание за стратегията си за ангажиране на служителите | StandartNews.com
  • Компанията бе отличена в годишните награди за най-добър работодател Career Show Awards 2023

Yettel спечели първо място в категорията „Стратегия за ангажиране на служителите“ в годишните награди за най-добър работодател на България Career Show Awards 2023. Компанията получи и още едно отличие – бронз в категорията „Телекомуникации“.

Над 100 български и международни компании бяха оценени от престижно жури от професионалисти в тазгодишното пето издание на Career Show Awards. Наградите отличиха водещите практики в човешките ресурси и работодателската марка в над 70 категории.

„Ангажираните служители са най-важната мисия за всеки работодател. Затова сме изключително признателни за тази награда – тя показва, че с всичко, което правим като работодател, сме успели да създадем един прекрасен екип от хора, които споделят нашите ценности, вярват в бранда Yettel и имат амбицията да променят средата и да я правят по-добра“, коментира Галина Чулева, главен директор „Управление на хора и култура“ в компанията.

За Yettel това е поредното признание, след като наскоро стана първият телеком в страната, получил престижния сертификат Top Employer за 2023 г. от независимата международна организация Top Employers Institute. Висока оценка работодателските практики на компанията получиха и от авторитетното жури на сп. Forbes Bulgaria. То връчи приза „HR директор на годината“ на главния директор „Управление на хора и култура“ в Yettel Галина Чулева в наградите Forbes HR Employer Branding Forum & Awards 2023.

През юни тази година телекомът се нареди и в ТОП 6 на най-добрите работодатели в България за 2023 г., според ежегодния индекс Career Show „Топ 100 най-добри работодатели в България“, който отличава компаниите за усилията им в посока развитие на таланти и създаване на благоприятна работна среда.

Кои са програмите и политиките, които носят на Yettel всички тези признания, може да намериш тук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай