Uber ще доставя тикви

Uber ще доставя тикви  | StandartNews.com

Uber ще доставя тикви в столицата. Нестандартната акция на компанията за споделено пътуване ще бъде само днес (между 15.00 и 19.00 часа).

"Знаем, че цените правото си на избор. Колкото и да е странно, алтернативите при пътуванията са ограничени, но можем да ви предложим избор на тикви. Ето защо, бихме искали да ви дадем възможност да си изберете измежду красиви, кръгли (и не толкова кръгли) шарени, декоративни тикви през приложението", се казва в съобщение на Uber.

"Във вторник, 20-и октомври, отворете приложението между 15 и 19 часа, натиснете UberТИКВИ и поръчайте вашата тиква в София. Цената за доставка на една тиква е 3 лева, за декорация или не, ние ви носим най-много по две. Първите 100 печелят и тениска", пише в информацията за нестандартната доставка. 

"Надяваме се Комисията за защита на конкуренцията да не ни обвини в нелоялна конкуренция. Все пак става въпрос за тикви", посочват от компанията. 

Припомняме, че преди две седмици услугите на Uber в страната бяха прекратени. Това стана след съдът потвърди решение на КЗК за това, че компанията извършва нелоялна конкуренция спрямо таксиметровите компании. Акцията с тиквите най-вероятно е продиктувана от това решение, но може и да е изненада за клиентите във връзка с предстоящия Хелуин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай