Turkish Airlines пусна нов празничен продукт – подаръчна карта

Всички желаещи могат да се сдобият с подаръчни карти от уебсайта на авиокомпанията

Turkish Airlines пусна нов празничен продукт – подаръчна карта | StandartNews.com

Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече страни от всяка друга, пуска на пазара още една премиум услуга за своите пътници. Новият продукт е Gift Card (подаръчна карта) и с нея турският национален превозвач поднася чисто нова опция за клиентите си през своите онлайн канали.

С тази услуга пътниците на Turkish Airlines ще могат да подаряват на любимите си хора подаръчни карти, заредени с полети. Авиокомпанията вече има подготвени няколко тематични карти за 10 различни повода като Нова година, рождени дни, Ден на майката и други. Целта на новата услуга е да обогати изживяването при пътуване, да допринесе за иновативния и дигитален подход на авиокомпанията и да добави стойност към имиджа на марката.

Относно новите карти за подаръци, главният маркетинг директор на Turkish Airlines Ахмет Олмущур, заяви: „Ние се стараем да предложим отлични услуги за нашите потребители във всеки етап от тяхното пътуване и непрестанно разработваме нови услуги. С новите подаръчни карти нашите гости ще могат да подарят на любимите си хора полети до цял свят с премиум услугите на Turkish Airlines. Надяваме се, че този нов проект ще бъде посрещнат с радост от нашите пътници в 129 страни, които се наслаждават на обширната ни полетна мрежа.“

Освен индивидуалната подаръчна карта Turkish Airlines ще предложи и корпоративни карти за подарък за компании, за да им предостави възможността да подарят на своите служители, клиенти и бизнес партньори предплатена карта, която може да се използва за закупуване на полети от Turkish Airlines като бонуси или награди. Освен това авиопревозвачът ще въведе и компенсационна подаръчна карта, която в случаи на забавяния или създал се дискомфорт по време на пътуване ще предлага на засегнатите клиенти.

Всички желаещи могат да се сдобият с подаръчни карти на Turkish Airlines от уебсайта на авиокомпанията: 

https://www.turkishairlines.com/en-us/gift-card/gift-card-price-theme/

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай