Технологичният лидер Xiaomi влиза в най-голямата търговска верига у нас Kaufland

Двете компании се обединяват в дългосрочно партньорство, за да направят новите технологии достъпни за всеки

Технологичният лидер Xiaomi влиза в най-голямата търговска верига у нас Kaufland | StandartNews.com
  • Двете компании се обединяват в дългосрочно партньорство, за да направят новите технологии достъпни за всеки

Технологичният лидер Xiaomi и най-голямата търговска верига у нас Kaufland България обявиха старта на своето сътрудничество. То е ексклузивно и дългосрочно за двете компании и ще включва поредица от атрактивни предложения. Първото от тях е за лоялните клиенти, притежатели на Kaufland Card. Водени от иновациите и от качеството на услуги и стоки, които предлагат в своите сектори, Xiaomi и Kaufland България ще осигурят на клиентите си изживявания от ново поколение. Различните съвместни кампании до края на годината ще им предложат широка гама продукти, подходящи за всеки вкус, нужда и възможности, включително и тематични продукти за първия учебен ден и Коледа.

В рамките на 6 седмици, до края на месец юли, всички клиенти на Kaufland България, регистрирали своята Kaufland Card, ще се възползват от ексклузивни цени на 11 смарт уреда Xiaomi като активират определен брой точки от своите карти за лоялност.

„Това е първата от поредицата технологични изненади, които очакват лоялните клиенти на Kaufland България. Избрахме да стартираме с продукти от портфолиото на технологичния лидер Xiaomi първо заради качеството, което е изключително важно и за двете компании, но също така и заради общата ни амбиция да растем и да предлагаме най-доброто на клиентите си.“, коментира Ялчин Джем, търговски директор на Kaufland България и член на Управителния съвет на веригата.

„Радвам се, че можем да обявим това партньорство между две лидерски в сегмента си компании. Избрахме да работим с Kaufland България заради изключително силното им национално присъствие и партньорско отношение. Широкото ни портфолио и богата ни екосистема от качествени продукти на достъпни цени в комбинация с милионите потребители на Kaufland България са сигурен гарант, че ще растем заедно.“, добави Николай Нанков, регионален мениджър на Xiaomi за България.

Разнообразието от продукти, включени в първата обща кампания на двете компании, е насочено към нуждите на всеки „умен“ дом и всеки член на семейството – от безжични слушалки и рутер, през смарт гривна и електронен кантар, до охранителна камера, пречиствател за въздух, вертикална прахосмукачка или прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване. За първи път в Kaufland България ще се предлагат  и електрически скутери и Air Fryer с иновативен дизайн.

Различните артикули от богатото портфолио на Xiaomi ще могат да се купуват с  различен брой точки за активиране на купона с промоция от Kaufland Card, като за всяка покупка на стойност от 5 лв. клиентите на Kaufland България получават 1 точка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай