Световен козметичен гигант обяви проблем с доставките

Beauty-tech компанията Форео очаква и недостиг на две от най-търсените си устройства

Световен козметичен гигант обяви проблем с доставките | StandartNews.com
  • FOREO очаква недостиг на склад на своите водещи продукти

FOREO, водещата международна beauty-tech компания, очаква забавяне на доставките и недостиг на две от най-търсените си устройства, LUNA 3 и LUNA 3 plus. Това ще се случи в разгара на един от най-натоварените сезони, около Деня на майката през май. Към глобалната криза с микрочипове, възникнала по време на пандемията, сега се добавят и логистичните ограничения, засягащи фабриката на марката в Шанхай, поради мерките, предприети от китайските власти. Тази ситуация създава сериозен проблем за FOREO с доставките на нейните продукти в световен мащаб, тъй като въпреки че устройствата са произведени, транспортирането им на определена дата не може да бъде сигурно.

„От началото на кризата с микрочиповете работим много усилено, за да отговорим на търсенето, но настоящата световна ситуация ни подсказва, че може да имаме сериозни проблеми с доставките на нашите най-продавани продукти на такава важна дата като Деня на майката. Както сме правили в други подобни случаи, във FOREO ще бъдем гъвкави и сега, и ще се опитаме да се адаптираме максимално към всяка ситуация. Препоръчваме на нашите клиенти, които се интересуват от бестселърите ни LUNA 3 и LUNA 3 plus, да планират покупките си от рано“, коментира Владимир Кутурило, генерален мениджър за Източна Европа във FOREO.

Ето и някои от бестселърите на компанията:

LUNA 3 е първият интелигентен уред за масаж на лице, който почиства кожата в дълбочина и едновременно с това се бори с бръчките, благодарение на T-Sonic пулсациите си. С ултрахигиеничните си силиконови влакна, той успява да направи нежен масаж на кожата без да уврежда естествената защитна бариера, но също така е устройство, чиито пулсации проникват дълбоко в слоевете на кожата, за да изкарат замърсяванията на повърхността, като по този начин елиминират до 99,5% от тях. Когато лицето е безупречно почистено, кожата е подготвена за наистина дълбока абсорбaция на продуктите за грижа за кожата. Задната част на уреда може да се използва за тонизиращ масаж, чиито пулсации проникват дълбоко в кожата за дълготраен ефект на стегната и тонизирана кожа.

Освен това, ако искате нещо необикновено, с което да подмладите лицето си и да запазите младежкия вид на кожата си за по-дълго, всичко, от което се нуждаете, е FOREO LUNA 3 plus. Плюсът означава цяла поредица от допълнителни предимства. Повдигане, стягане и тонизиране на лицето без инванзивни процедури, съчетано с дълбоко почистване. LUNA 3 plus предлага почистване на лицето на едно съвсем ново ниво, съчетано с технология за термотерапия, която дава по-дълбоко и професионално почистване от всякога и стимулира кожата, така че да придобие младежкия блясък, който заслужавате. Особеното при нея е, че нейната „програма за почистване“ има 8 термични контактни точки, които се нагряват до идеалната температура за почистване, за да отстранят замърсяванията от порите.

Устройствата LUNA са дългосрочна инвестиция, която гарантира почистване на лицето на ниво СПА салон, но от комфорта на дома. Освен това подобрява микроциркулацията на кръвта за здравословен блясък, който идва отвътре.

За да научите повече за FOREO, най-бързо развиващата се марка в света на технологиите за красота, и да сте в крак с новостите около нея, посетете www.foreo.com или следвайте @foreo_bgr в Instagram.

В България продуктите на FOREO може да бъдат закупени на foreo.com, в Notino – в магазина в Paradise Center и онлайн на notino.bg, както и в Zlatna Ribka и Arlen.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай