Четвъртък,

Стартира гласуване за Топ 100 HR професионалисти в България

От: Стандарт -
Стартира гласуване за Топ 100 HR професионалисти в България
A
A
A

Стартира публичен вот, който ще определи най-добрите професионалисти в сферата на човешките ресурси за 2021 според класацията на CareerShowIndex.

“Топ 100 HR професионалисти в България” е ежегоден индекс, който поощрява вдъхновяващите примери за висок професионализъм и отдаденост на професията. За място в класацията са номинирани над 300 професионалисти, които са посветили кариерния си път на създаването на успешни екипи и страхотна работна атмосфера.

“Над 12-годишният ни опит в областта на кариерното развитие и работодателската марка ни направи свидетели на огромния прогрес в HR индустрията в България. Смело можем да твърдим, че този прогрес се дължи на усилията, които HR специалистите ежедневно полагат. Подходите в посока развитие на човешкия капитал и създаване на благоприятна работна среда у нас стават все по-смели и иновативни. Адаптивността и гъвкавостта, която демонстрират HR екипите в условия на динамично изменящи се обстоятелства, потребности и приоритети, заслужават възхищение. Индексът “Топ 100 HR професионалисти в България” има за цел да постави под светлината на прожекторите HR специалистите и да даде заслужено признание на техните усилия”, споделя Симона Харизанова, съосновател на CareerShow.

Претендентите за Топ 100 най-добри HR професионалисти в България бяха определени след период на номинации, в който всеки имаше възможността да предложи за отличие личностите, които смята, че влияят положително за развитието на пазара на труда в България. Сред номинираните са HR мениджъри, EmployerBranding специалисти, HR тийм лидери и др.

Победителите в класацията се определят от публичен вот. До 15 юли 2021 година всеки желаещ може подкрепи своите фаворити на сайта на класацията: https://careershow.bg/index/hr/

Резултатите от гласуването ще бъдат обявени на 20 юли. С част от изявените професионалисти ще можете да се срещнете на водещото кариерно експо за квалифицирани кадри - CareerShow 2021, което ще се проведе на 29 септември в SEC, София, и на 30 септември онлайн. Регистрацията тук е безплатна, но задължителна.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички