Седмица промоция за лифт картите на Мальовица

Пистите са безплатни на 18 декември

Седмица промоция за лифт картите на Мальовица | StandartNews.com

На 18 декември с обещание за много забавления сред снега, безплатни писти и празнична програма ще започне ски сезонът в курортен комплекс Мальовица.

От курорта обявиха официално цените на ски картите за новия сезон, като освен безплатните писти през целия ден на 18 декември, от Мальовица са приготвили още една изненада за запалените по зимните спортове.В периода 19.12.2021 – 26.12.2021 ще действат промоционални цени на всички видове лифт карти.

Запазват се всички видове лифт карти, които са предлагани и през миналия сезон – сутрешна карта, следобедна карта, карти от 1 до 7 дни, 6 непоследователни дни, нощно каране. Предлагат се и два варианта на сезонни ски карти на преференциални цени.

През новия сезон гостите на курортен комплекс Мальовица могат да се възползват от още по-безопасни и добре осветени ски писти, благодарение на ноизовизграденото осветление на трите ски писти Улея, Стената и Ръждавица. От курорта обещават, че съвсем скоро ще монтират и Въртележка тип карусел, на която да се забавляват най-малките. Обособен е и специален учебен плац. Изградена е ски лента, която свързва Меча поляна с едноименния хотел Мальовица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай