Румънците са бесни! Къде ги ударихме

Самите те признават лошата ситуация

Румънците са бесни! Къде ги ударихме | StandartNews.com

Неприятна новина за северната ни съседка бе съобщена от точните цифри на статистиката.

Румънците са 11 пъти по-бедни от средното за Европа. Това съобщава Дан Попович, генерален директор на OTP Asset Management Romania - част от най-голямата финансова група в Източна Европа, която предлага инвестиционни услуги в различни страни в региона.

Той се позовава на данни на Европейската асоциация за финансов мениджмънт (EFMA), цитирани от Диджи24 и телевизия Антена3.

В материалите си по темата румънските медии отбелязват, че "богатството“ на глава от населението в Румъния едва се доближава до стойността на кола втора ръка и допълват, че дори българите са по-добре в това отношение. 

Средното богатство на румънец е 5823 евро, в България този показател достига 7778 евро, в Полша - 11 249 евро, в Унгария - 12 058 евро, докато средното за Европа е 65 209 евро, съобщава Дан Попович.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Тодор
преди 2 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи
Готин
преди 2 месеца

Тодоре ти си оригинала ти си перлата джендарска .

Откажи