Рекорден брой посетители на автосалон в София

Рекорден брой посетители на автосалон в София | StandartNews.com

София. Интер Експо Център в столицата регистрира рекорден брой посетители и много продажби на автомобилно изложение, което ще продължи и другата седмица.

В шестте зали на изложбения комплекс и на откритите площи са представени автомобилните марки: ALFA ROMEO, BMW, CHEVROLET, CITROEN, DACIA, FIAT, FORD, GREAT WALL, HONDA, JAGUAR, JEEP, KIA, LADA, LAND ROVER, LEXUS, MAZDA, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RANGE ROVER, RENAULT, SSANG YONG, SKODA, SUBARU, TOYOTA и VOLVO, както и мотори и скутери на BMW MOTORRAD, HONDA, PEUGEOT, PIAGGIO и други.

Посетителите са привлечени от атрактивните ценови предложения на автомобилните марки – отстъпки и бонусни схеми, специално изготвени за дните на автомобилното изложение. С началото на новата седмица изложителите споделиха, че са много доволни от реализираните досега продажби и очевидно бъдещето е много оптимистично пред бранша. ЗАД „Армеец"е сред основните спонсори на изложението.

В рамките на събитието освен застрахователна защита, компанията предоставя и преференциални тарифи по застраховка „Каско на МПС" за новозакупени автомобили. Официален лизингодател на автосалона е Уникредит Булбанк, а официални бензиностанции – Лукойл. С първите си дни Автомобилен салон София провокира посетителите си с атрактивната програма, в която с интересни игри и томболи всеки има шанс да спечели предметна награда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай