Пролетна отпуска? Зависи от бюджета

Финансовата дисциплина е важна, но има и резервни варианти

Пролетна отпуска? Зависи от бюджета | StandartNews.com

До лятото остават 4 месеца, но ако сте прекарали последните шест в работа, едва ли ви се струва, че отпуската ще дойде скоро.

Ето защо може би е добре да помислите за пролетна отпуска, в която да презаредите батериите, да натрупате нови впечатления и да се върнете към рутината си по-спокойни.

Ако идеята ви харесва, но не сте подготвени финансово дори за кратка почивка, от Smile Credit имат решение за вас: бърз кредит до минути.

Защо бърз кредит до минути за почивка?

Понякога, колкото и да сме финансово дисциплинирани, ни се иска да направим нещо смело, дръзко и веднага. Запазването на спотанна почивка е точно такова, а с кредит до минути от Смайл Кредит намеренията ви ще се превърнат в реалност.

Кой може да изтегли бърз кредит до минути?

При разглеждане на исканията за кредит, институциите взимат под внимание кредитнта история, т.нар ЦКР, дали сте на трудов договор и дали в момента имате други кредити. Ако получавате редовно заплата и в миналото сте изплащали в срок заемите си, няма никаква пречка да получите кредит до минути, с който да си осигурите така нужната отпуска.

Кое е първото - бюджетът или дестинацията?

Точно както с кокошката и яйцето, и този въпрос няма еднозначен отговор. Можете да разгледате параметрите на различните бързи кредити в Смайл кредит и да прецените каква сума бихте могли да изтеглите, без тя да наруши финансовия ви комфорт.

Веднъж определили бюджета, спрямо него ще изберете и накъде да поемете.

Обратният вариант също е работещ - избирате дестинация, теглите бърз кредит до минути, който да ви отведе там и в следващите месеци настройвате бюджета си спрямо разплащателния план, който ще получите от Smile Credit.

Слънце и топли извори - рецепта за добро настроение

Ако изберете първия вариант - първо да изтеглите сумата, а после да избирате дестинация, нека ви насочим към красотите на нашата собствена страна. В Сандански например грее слънце в над 300 дни от годината, а минералните извори в околността ще ви помогнат наистина да си починете.

Друга любима дестинация за пролетен туризъм е Хисаря, а ако искате наистина да стартирате лятото си по-рано, в морските ни курорти има целогодишно отворени хотели с вътрешни басейни.

От опит ще ви кажем, че изгревът от морето сутрин е все така красив, без значение дали го гледате на първи юли или на първи април.

За финал, обобщение на плана за вашата пролетна отпуска:

  • Проверявате в сайта на Smile Credit най-подходящият за вас бърз кредит до минути
  • Избирате си слънчева и топла дестинация за дълъг уикенд
  • Връщате се отпочинали и освежени

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай