Последен шанс за клиентите на А1 да завъртят колелото на късмета в Моят А1

Нови бонуси очакват всички с регистрация в приложението

Последен шанс за клиентите на А1 да завъртят колелото на късмета в Моят А1 | StandartNews.com

Виртуалното колело на късмета на телекома продължава да се върти, като нови бонуси очакват всички с регистрация в приложението Моят A1 и секцията в портала A1.bg до 29 януари. Всеки участник печели, а размерът на наградата се определя само от едно нещо – късмета.

Минути, мегабайти и още

Всеки ден потребителите могат да завъртат колелото, където ги очакват изключително полезни бонуси с 24-часова валидност. Сред тях са неограничени национални минути и мегабайти на максимална скорост.

Наградата може да бъде използвана от този, който я е спечелил, но той може и да избере да направи подарък на близък, който е абонат на A1 - просто трябва да въведе мобилния номер, където трябва да отиде бонусът.

Смартфон или безжични слушалки

Всяка седмица от кампанията се раздават по 5 смартфона Samsung Galaxy A23 5G. Моделът на Samsung впечатлява със своя 6,6-инчов FHD+ дисплей, с който гледането на видео се превръща в истинско удоволствие. Смартфонът разполага с четворна задна камера (50 MP + 5 MP + 2 MP + 2 MP) и 8 MP предна камера за селфита. Батерията на телефона е с капацитет от 5000 mAh, а едно от най-големите предимства е, че смартфонът поддържа мрежата от пето поколение на А1 - 5G ULTRA, с която може да сърфирате с гигабитови скорости.

Друга страхотна награда от играта на Моят А1 са безжичните слушалки TCL Moveaudio S108. Компактният, лек и удобен дизайн позволява лесно пренасяне и използване на слушалките, където и да се намирате, а батерията им издържа до 6 часа с едно зареждане. Те са оборудвани със звукоизолираща технология, която позволява да се фокусирате върху любимата си музика без прекъсване от външен шум.

Моят А1 е винаги до вас

Играта на А1 е само малка част от това, което прави цялостната платформа на Моят А1 полезна за клиентите на телекома. Възможностите за бързо и лесно управление на услугите 24 часа в денонощието от всяка точка остават главното предимство на платформата. През нея клиентите могат лесно и бързо да заплащат задълженията си към А1, да активират или спират допълнителни пакети, да закупуват винетки, а съвсем наскоро компанията добави и услугата "Паркиране с SMS", която решава проблемите с платения престой в 10 от големите български градове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай