Пистите на Пампорово отворени и след 22 март

Курортът ще работи при спазване на ограничителните мерки

Пистите на Пампорово отворени и след 22 март | StandartNews.com

Ски сезонът в Пампорово продължава и след 22 март, съобщиха от "Пампорово" АД. Ски зоната остава отворена при спазване на противоепидемичните мерки, въпреки първоначалното решение за приключване на сезона в неделя. Това трябваше да се случи след въвеждане на по-строгите мерки за ограничение на коронавируса.

Ръководството на "Пампорово" АД е взело това решение след тестово изследване за коронавирус на служителите на дружеството.

От курорта отменят оповестените по-рано през седмицата планове за спиране на лифтовете и затваряне на ски зоната след 21 март, съобразявайки се с епидемичната обстановка.

И след 22 март остават в движение лифтовете Студенец- Снежанка, Малина - Снежанка и Стойките- Снежанка, които обслужват 11 писти.

Хотел "Перелик" ще продължи да работи с 50 процента от капацитета си, спазвайки противоепидемичните изисквания- с неработещи ресторанти, барове, фитнес и СПА център. Предвидена е възможност за изхранване на гостите по стаите.

От "Пампорово" АД призовават да се спазват противоепидемичните мерки, за да се запази здравето и живота както на туристите, така и на персонала, ангажиран с тяхното обслужване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай