Първият магазин на Lidl за 2024 г. отвори врати в София

Инвестицията е за над 15 млн. лева

Първият магазин на Lidl за 2024 г. отвори врати в София | StandartNews.com

Първият за 2024 година магазин на Lidl отвори врати в София. Това е четвъртият обект на смарт дискаунтъра в най-големия столичен квартал „Люлин“. Магазинът се намира на бул. “Райко Даскалов” 2, а инвестицията в него надхвърля 15 млн. лева.

Модерната сграда е проектирана на две нива, осигурявайки повече пространство и удобства в този гъсто населен градски район. На първото ниво има отворен паркинг за клиентите с 92 паркоместа, входно преддверие с ескалатори и асансьор за връзка с втория етаж. А търговската зала е разположена на 1500 м2 .

Както всички обекти на веригата, и този отговаря на най-новите съвременни технологични и екологични стандарти и е снабден с LED осветление, като предстои да бъдат монтирани и фотоволтаични системи. Електронните ценови табели, които са част от всеки Lidl магазин допринасят не само за модерната визия на магазина, но и спестяват време на служителите, за да могат да осигурят още по-качествено обслужване на клиентите.

Наред с нововъведенията, 125-ят Lidl магазин разполага с шест каси на самообслужване и с автомат за обратно приемане на пластмасови бутилки и кенове, както и със специални контейнери за капачки в подкрепа на фондация „Капачки за бъдеще“.

Обичайно за компанията е при строителството на всеки свой нов обект да инвестира в прилежащата инфраструктура. За жителите на района около новия магазин този ангажимент намира израз в изграждане на детска площадка в близост до блок 752. Проектът ще бъде завършен до пролетта и включва инсталиране на нови съоръжения за деца от 3 до 12 години.

По традиция всички посетители на Lidl в деня на откриването са посрещнати с подаръци, дегустации на продукти от собствените марки на веригата и изгодни предложения, както и много балони, игри и забавления за най-малките.

Чрез топ локации, модерна визия и новаторски подход смарт дискаунтърът ще продължи да осигурява още повече възможности за умно пазаруване на своите клиенти и през новата година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Христо стойчкоф
преди 3 месеца

Хеейй. Тая съм е*ал

Откажи