Откриват гореща линия за превозвачи в Турция

Откриват гореща линия за превозвачи в Турция | StandartNews.com

София. Асоциацията на българските предприятия за международни превози и пътищата (АЕБТРИ) открива гореща линия за проблеми на превозвачите в Турция.

Във връзка с възникналото напрежение след приемането на Наредба № 68 за изменение на таксите в Турция, и с цел да се създаде организация за своевременна ответна реакция, АЕБТРИ открива гореща линия, на която превозвачите се приканват да съобщават за проблеми, вследствие на прилагането на новото законодателство в Турция, както и за всякакви други затруднения, свързани с прилагането на правилата за използването на разрешителните режими и на международните конвенции и спогодби при извършването на автомобилните превози на територията на Турция, пише на сайта на организацията.

Сигнали може да се подават на телефон: 02 958 10 56, 0888 36 15 43, или на е-mail: [email protected]

АЕБТРИ е асоциация на фирми и организации, които извършват автомобилен транспорт или чиято дейност има отношение към автомобилните превози на товари и пътници, както и такива, които се занимават или имат отношение към проектирането, строителството и поддръжката на пътища. АЕБТРИ е определена за гарант на системата ТИР в Република България и издава карнети ТИР за фирми за международни автомобилни превози на товари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай