Понеделник,

Остават 10 дни за кандидатстване в 20-ото издание на Лятната стажантска програма на Vivacom

От: Стандарт -
1051
Остават 10 дни за кандидатстване в 20-ото издание на Лятната стажантска програма на Vivacom
A
A
A

До 15 май е срокът за кандидатстване за 20-ото издание на Лятната стажантска програма на Vivacom. В юбилейното издание всеки стажант ще може да черпи знания и опит и от други отдели в компанията. Това е една от новите възможности, които телекомът създава за бъдещите си служители, като за младежите, които искат да се развиват в един от най-бързоразвиващите се сектори в страната и света, това означава 360-градусова перспектива и опознаване на компанията от близо. 

Програмата е отворена за студенти от цяла България и предлага близо 50 позиции за стаж в редица ключови дирекции във Vivacom. Знанията и опитът, които получават младежите, включват въвеждане в корпоративния свят, разработване и участие в реални проекти с индивидуален ментор, CSR и много други инициативи. 

Всяка година над 40% от стажантите удължават периода си на стажуване или започват постоянна работа във Vivacom. Над осемдесет служители, започнали като стажанти в компанията, днес са на мениджърски и старши експертни позиции, а 20% от всички останали на работа след стажа си са ментори, които работят с новите стажанти. 

Освен 3-месечен трудов договор и финансово възнаграждение, всички стажанти ще получат и 300 лв. ваучер за телефон или таблет по избор, 100 лв. ваучери за храна всеки месец, допълнителна здравна застраховка, спортна карта и редица други придобивки и отстъпки. По време на стажа всеки от тях ще има и свой личен ментор, ще работи по реални бизнес проекти, ще премине интересни обучения и ще участва в различни инициативи, а най-отдадените от тях ще имат възможност да останат на постоянна работа във Vivacom.

Повече информация за стажантската програма, може да откриете тук


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com