Опашките, на които няма нужда да се редим

"Моят А1" позволява на потребителите да плащат сметката си без да се налага посещение на физически магазин

Опашките, на които няма нужда да се редим | StandartNews.com

Силно дискутирана е темата за предимствата на онлайн пазаруването и причините то да добива все по-голяма популярност, но запознат ли е съвременният потребител с възможностите, които дават мобилните приложения? Голяма част от потребителите продължават да са консервативни и предпочитат да загубят 15-20 минути, вместо да ги прекарат с близки и приятели. Причината? Просто не са опитали или смятат, че да платиш онлайн е сложен процес. Постепенно обаче нещата се променят и да – за добро е.

Все по-често слушаме за глобалната дигитализация и цифровото поколение. Живеем в изключително динамично ежедневие, в което всяка минута е ценна, най-верният ни помощник е органайзерът, а дните ни са подчинени на стриктен график. В днешно време занимания като обикаляне по магазините вече се възприемат като развлечение за свободното време, а пазаруването на необходимите за ежедневието неща, плащането на сметки и покупката на самолетни билети се случват предимно онлайн. Компаниите усилено работят за създаване и усъвършенстване на своите онлайн магазини, а отскоро фокусът е изместен върху нов тип инструмент за самообслужване – мобилните приложения. И всичко това – в името на удовлетвореността на потребителя.

Този тип канал за самообслужване позволява с няколко докосвания на мобилното си устройство да платим сметките си, да проследим потреблението си или да активираме допълнителни услуги, което неминуемо улеснява ежедневието ни. А едно от най-важните предимства е, че това може да се случи навсякъде и по всяко време.

Преди броени дни телекомуникационната компания А1 стартира напълно обновеното си мобилно приложение Моят А1. Телекомът поддържаше такова и досега, като беше първото приложение за смартфони на българския пазар за телекомуникации. Приложението идва с нови функционалности и оптимизирано управление, като освен тях, то може да се похвали и с нова и модерна визия.

Моят А1 позволява на потребителите да плащат сметката си без да се налага посещение на физически магазин, редене на опашки, и лишаване от обедна почивка. Друго предимство на мобилното приложение е възможността за добавяне на услуги по всяко време. Така активирането на роуминг или допълнителни мегабайти интернет може да се случи по всяко време от денонощието и във всеки ден от седмицата, без да е нужно съобразяване с работното време на магазините.

Началният екран на мобилното приложение съдържа подробна информация за услугите от А1, което помага за лесното проследяване на потреблението и текущата сметка. Потребителят има достъп до подробно описание на месечната си фактура, както и възможност да види детайлна разбивка на дължимата сума спрямо услугите, които използва.

Приложението позволява плащане на една или всички фактури наведнъж. То се извършва чрез дебитна или кредитна карта директно в приложението, като има възможност за запазване на данните на картата за следващо плащане, както и за настройване на извършване на автоматично плащане.

Моят А1 предлага и персонална оферта на потребителите. Целта е да се оптимизира разхода на клиентите и да бъдат предложени релевантни на потребителските нужди услуги и планове.

От компанията лансират новото си приложение със специално предложение към потребителите. Всички клиенти, които платят сметката си към А1 през новото приложение до края на декември, ще получат бонус от 10 000 MB мобилен интернет на максимална скорост. Те ще имат възможност да се възползват от него при плащането, като го активират на своя номер или го предоставят на друг, също в мрежата на А1. Срокът за използване на бонуса е 30 дни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай