Сряда,

ОББ връчи голямата награда по кампания с кредитни карти – чисто нов SUV електрически автомобил

От: Стандарт -
1929
ОББ връчи голямата награда по кампания с кредитни карти – чисто нов SUV електрически автомобил
A
A
A
  • Щастливият клиент си тръгна с нов Ford Mustang Mach E!

Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група КВС, която празнува своята 30-годишнина през 2022, връчи първата от големите си награди за годината. Тя е обвързана с приключила промоционална кампания за разплащания с кредитни карти VISA и Mastercard®, издадени от банката.

Адвокат Христо Митков е големият късметлия, спечелил наградата. Той ще се радва на изключителния автомобил Mustang Mach-E, който постига ускорение от 0 до 100 км/ч за едва 3,7 секунди, сравнимо с това на супер автомобил.

„Като банка с водещи позиции на пазара на картови продукти и услуги оставаме фокусирани върху постоянното подобрение и надграждане на нашите предложения, правейки ги още по-достъпни и удобни за използване от клиeнтите, от всяко място и по всяко време. С тази цел осъществяваме мащабна програма за дигитализация на нашите продукти с цел да направим изживяването на клиента още по-добро.“ коментира Татяна Иванова, изпълнителен директор на ОББ.

ОББ знае, че в динамичния свят на дигитализация е изключително важно както за търговците, така и за клиентите да имат възможността да се разплащат и да приемат плащания по сигурен начин с минимални усилия. Както на световния, така и на българския банков пазар се забелязва значително повишаване на безконтактните разплащания, при които бързината е решаваща: безкешовите и безконтактни трансакции са по-бързи от всякога – от доближаването на телефона до ПОС терминала до надписа „Успешна трансакция“ на екрана му минават буквално само няколко секунди. Именно по тази причина ОББ подсигури използването на дигиталните портфейли Google Pay и Apple Pay за всички свои картодържатели.

От месец май в мобилното приложение ОББ Мобайл вече съществува и възможност клиентите да заявят своята кредитна карта, директно през приложението, с получаване на отговор в реално време, без посещение на банков клон. 

Процесът е уникален за пазара, защото към момента само ОББ предлага изцяло дигитално преживяване – от дигитален онбординг на нов клиент, през откриване на сметка и заявяване на кредита карта – изцяло в приложението, без посещение на клон и разписване на документи на хартия. Кредитната карта в ОББ Мобайл идва с до 55 дни гратисен безлихвен период за покупки и 50% намаление от годишната такса за следващата година при направени минимум 24 трансакции.

„Пожелаваме си повече клиенти, които залагат изключително на картовите разплащания и на дигиталните услуги, а на спечелилия господин пожелаваме безаварийни пътешествия и да стане посланик на нашите картови продукти.“, допълни Татяна Иванова.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички