ОББ връчи голямата награда по кампания с кредитни карти – чисто нов SUV електрически автомобил

Щастливият клиент си тръгна с нов Ford Mustang Mach E!

ОББ връчи голямата награда по кампания с кредитни карти – чисто нов SUV електрически автомобил | StandartNews.com
  • Щастливият клиент си тръгна с нов Ford Mustang Mach E!

Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група КВС, която празнува своята 30-годишнина през 2022, връчи първата от големите си награди за годината. Тя е обвързана с приключила промоционална кампания за разплащания с кредитни карти VISA и Mastercard®, издадени от банката.

Адвокат Христо Митков е големият късметлия, спечелил наградата. Той ще се радва на изключителния автомобил Mustang Mach-E, който постига ускорение от 0 до 100 км/ч за едва 3,7 секунди, сравнимо с това на супер автомобил.

„Като банка с водещи позиции на пазара на картови продукти и услуги оставаме фокусирани върху постоянното подобрение и надграждане на нашите предложения, правейки ги още по-достъпни и удобни за използване от клиeнтите, от всяко място и по всяко време. С тази цел осъществяваме мащабна програма за дигитализация на нашите продукти с цел да направим изживяването на клиента още по-добро.“ коментира Татяна Иванова, изпълнителен директор на ОББ.

ОББ знае, че в динамичния свят на дигитализация е изключително важно както за търговците, така и за клиентите да имат възможността да се разплащат и да приемат плащания по сигурен начин с минимални усилия. Както на световния, така и на българския банков пазар се забелязва значително повишаване на безконтактните разплащания, при които бързината е решаваща: безкешовите и безконтактни трансакции са по-бързи от всякога – от доближаването на телефона до ПОС терминала до надписа „Успешна трансакция“ на екрана му минават буквално само няколко секунди. Именно по тази причина ОББ подсигури използването на дигиталните портфейли Google Pay и Apple Pay за всички свои картодържатели.

От месец май в мобилното приложение ОББ Мобайл вече съществува и възможност клиентите да заявят своята кредитна карта, директно през приложението, с получаване на отговор в реално време, без посещение на банков клон. 

Процесът е уникален за пазара, защото към момента само ОББ предлага изцяло дигитално преживяване – от дигитален онбординг на нов клиент, през откриване на сметка и заявяване на кредита карта – изцяло в приложението, без посещение на клон и разписване на документи на хартия. Кредитната карта в ОББ Мобайл идва с до 55 дни гратисен безлихвен период за покупки и 50% намаление от годишната такса за следващата година при направени минимум 24 трансакции.

„Пожелаваме си повече клиенти, които залагат изключително на картовите разплащания и на дигиталните услуги, а на спечелилия господин пожелаваме безаварийни пътешествия и да стане посланик на нашите картови продукти.“, допълни Татяна Иванова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай