North Tower официално отвори врати с над 80% заетост

Най-новата офис сграда в София е втората кула от бизнес комплекса Bulgaria Towers

North Tower официално отвори врати с над 80% заетост | StandartNews.com
  • Офис кулата от клас А – един завършен град в града, e част от съвременния бизнес комплекс Bulgaria Towers с удобна локация точно над Bulgaria Mall

Squircle Capital, независима компания за дялово инвестиране и мениджър на инвестиции в недвижими имоти с активи в цяла Европа, откри втората си офис кула в София. С над 80% заетост North Tower е един от най-значимите офис проекти от клас А, завършени в България през последните няколко години. Чисто новата сграда е втората кула от бизнес комплекса Bulgaria Towers, който включва и South Tower (бившата Infinity Tower), като и двете кули имат ключово предимство от синергията с водещия търговски център Bulgaria Mall. North Tower се състои от 16 000 кв. м. висококачествени офис площи и предлага на своите наематели комфортна и гъвкава работна среда с всички предимства на добре видимата, първокласна локация. Списъкът на водещите компании, вече наематели в кулата, включва LDC, EPAM, BIC, AIOPSGROUP и др.

„North Tower е сред най-амбициозните офис проекти, реализирани в България през последните няколко предизвикателни години. Светът се променя с доста бързи темпове и всички ние трябва да се адаптираме бързо. Не е изненадващо, че все повече бизнеси търсят работни пространства с повече удобства и открити общи части. North Tower е първокласна офис сграда, която предоставя на своите наематели всички необходими услуги и удобства на едно място“, каза Иван Табаков, управител на Bulgaria Towers и Bulgaria Mall.

Разположена на булевард „България“, една от ключовите транспортни артерии на София и бързоразвиващ се административен, финансов и потребителски хъб, North Tower е стратегически позиционирана така, че да отговаря на всички бизнес нужди. Сградата се състои от 11 просторни офис пространства с модерен дизайн.  Разпределението на отворените пространства на всеки етаж и етажните планове до 2200 кв. м. позволяват гъвкавостта, която наемателите търсят днес, и дават възможност на бизнеси от всякакъв размер да създадат различни работни концепции и преживявания.

North Tower разполага също с директен достъп до пътните артерии и подземния паркинг. Сградата се обслужва от множество високоскоростни асансьори с голям капацитет, които позволяват бърз и лесен достъп на наемателите до всеки етаж. Разположена над Bulgaria Mall, кулата осигурява и достъп до множество допълнителни услуги, сред които банка, фудкорт и ресторанти, хранителен магазин, кафенета и над 100 магазина, което е гаранция за повишена производителност и удовлетвореност на служителите.

Bulgaria Towers, част от който е North Tower, е най-новото попълнение в портфолиото на Squircle Capital. Бизнес комплексът предлага първокласни площи под наем, както и множество удобства и услуги, които могат да отговорят на нуждите на всеки наемател. Разположен в близост до центъра на София (по-малко от 10 минути с кола), както и до Околовръстния път (1 минута с кола), Bulgaria Towers е лесно достъпен с кола, обществен транспорт и пеша. Всяка сграда в комплекса има различна идентичност и интериор, а заедно образуват най-голямото модерно офис пространство в този район на града. Комбинацията от търговски център (Bulgaria Mall) и офис площи (North Tower и South Tower) отговаря изцяло на съвременните изисквания на модерния бизнес, като осигурява както комфортна работна среда, така и възможности за релакс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай