Nokia пуска у нас смартфон с почти 7 инча екран

С 6.55" екран Nokia 5.3 дава възможност да гледате любимите си предавания и да играете игри

Nokia пуска у нас смартфон с почти 7 инча екран | StandartNews.com

Останете в играта за по-дълго с 6.55“ екран и двудневен живот на батерията

Домът на телефоните Nokia, HMD Global, обяви, че Nokia 5.3 е наличен в търговската мрежа у нас на препоръчителна цена от 379 лева. Nokia 5.3 разполага с четворна камера, мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon ™ 665 и емблематичния за марката двудневен живот на батерията. С четворната камера, захранвана от изкуствен интелект, можете да заснемете перфектния кадър, независимо къде се намирате, дори и при слаба осветеност, благодарение на Нощния режим.

С широкоъгълните и макро лещите пък можете да правите близки кадри или мащабни, обхващащи цялата гледка снимки. А с големия си 6.55‘‘ екран Nokia 5.3 дава възможност да гледате любимите си предавания и да играете игри през целия ден. Nokia 5.3 е едно стабилно устройство с впечатляващ скандинавски дизайн, предлага се с Android ™ 10 и осигурява на феновете по-бърз достъп до Google Assistant чрез специалния бутон.

Юхо Сарвикас, Главен продуктов директор, HMD Global: „Nokia 5.3 е уникален продукт за нас, тъй като предлага много нововъведения за смартфон в този ценови клас. Целта ни беше с него да дадем на феновете стабилно устройство, което им позволява едновременно да създават и да се наслаждават на съдържание по различен от досегашния начин. С AI-захранваната четворна камера, както и с дебюта на мобилната платформа Snapdragon ™ 665 при телефоните Nokia, Nokia 5.3 е вълнуваща възможност за нас да предоставим развлекателен и креативен продукт на повече хора по целия свят.“

Четворна камера с иновативни изображения от AI, за да заснемете всичко

Открийте нови начини да улавяте важните за вас моменти. Nokia 5.3 е първият смартфон от серията Nokia 5, който разполага с иновативна четворна камера за зашеметяваща фотография. Основната 13MP камера ви позволява да правите страхотни снимки във всяка ситуация, докато ултра широкоъгълната и макро лещите ви помагат да уловите обекта по-близо от всякога или да обхванете цял природен пейзаж. Устройството предлага създаването на изображения от изкуствен интелект, както и интелигентни инструменти за страхотни снимки. Нощният режим ви дава възможност да заснемате оптималния кадър дори при слаба осветеност. Комбиниран с подобрени Боке ефекти и сензор за дълбочина, обектът ви наистина ще се откроява в портретите.

Смартфон за забавления на скорост

С големия си екран, който ви пренася в друго измерение, Nokia 5.3 ви дава възможността да се наслаждавате на филмите и приложенията си в по-голям мащаб. Въпреки впечатляващите 6,55” на екрана, телефонът се захваща удобно в ръка, като същевременно ви позволява да се потопите в любимите си видеоклипове или игри. Насладете се на копринено гладка графика и сменяйте лесно приложенията с помощта на дебютиращата при смартфоните Nokia мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon ™ 665.

Освен това феновете могат да ползват телефона по-активно и да го зареждат по-малко, като се възползват от емблематичния за телефоните Nokia двудневен живот на батерията с 4000mAh. Захранваната от изкуствен интелект функция Адаптивна батерия ви помага да гледате любимите си предавания и да играете игри, без да се мислите за зареждането.

Скандинавски дизайн с чист Android

Издръжливостта никога не е изглеждала толкова добре. Nokia 5.3 се предлага с елегантна стъклена предна част, издръжлив композитен гръб, който отдава почит на скандинавския дизайн и е вдъхновен от Страната на хилядите езера. Смартфонът се предлага в три красиви цвята - Cyan, Sand и Charcoal.

Nokia 5.3 ще се подобрява с времето с две години ъпгрейди на Android и тригодишни месечни актуализации на сигурността. Той е готов за Android 11, както и за следващите версии на операционната система. Чистият Android предоставя софтуерно изживяване с рационализиран интерфейс, без софтуерът да заема голяма част от паметта. Плюс това, Google Assistant бутонът ви помага, където и да сте. С времето той се адаптира все по-добре към забързания ви ритъм на живот - задавайте му въпроси, следете графика си и дори управлявайте яркостта на светлините вкъщи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай