Мощна подкрепа за Мартин Захариев. Откъде идва

Захариев е член на ръководството на НБТ

Мощна подкрепа за Мартин Захариев. Откъде идва | StandartNews.com

В своя позиция до медиите Националният борд по туризъм (НБТ) подкрепи кандидатурата на д-р Мартин Захариев за министър на туризма. Захариев е член на ръководството на НБТ.

"За всички нас поканата към д-р Мартин Захариев е признание, както за неговите лични и професионални качества, изключителен капацитет и ерудиция, така и за авторитета на Националния борд по туризъм, най-голямата работодателска организация в сектора и асоцииран член на Световната организация по туризъм към ООН (UNWTO)", се казва в позицията на Борда.

Ето и пълния текст на позицията на НБТ:

ПОЗИЦИЯ

НА НАЦИОНАЛНИЯ БОРД ПО ТУРИЗЪМ В ПОДКРЕПА НА

Д-Р МАРТИН ЗАХАРИЕВ

ЗА НОМИНАЦИЯТА МУ ЗА

МИНИСТЪР НА ТУРИЗМА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Националният борд по туризъм има честта да изрази удовлетворението и подкрепата на членовете на организацията във връзка с номинацията на Д-р Мартин Захариев за министър на туризма на Република България!

За всички нас поканата към Д-р Мартин Захариев е признание, както за неговите лични и професионални качества, изключителен капацитет и ерудиция, така и за авторитета на Националния борд по туризъм, най-голямата работодателска организация в сектора и асоцииран член на Световната организация по туризъм към ООН (UNWTO).

Уверени сме, че България има нужда не само от редовно правителство и стабилност, но и от способен управленски екип, който да си поставя амбициозни цели и да постига ефективни резултати в интерес на развитието на българското общество.

Пожелаваме успех на нашия уважаван колега и скъп приятел Мартин Захариев в предстоящото гласуване в Народното Събрание на проектосъстава за правителство на кандидата за министър-председател проф. Николай Габровски!

С уважение,

Д-р Полина Карастоянова,

Изпълнителен директор на НБТ

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай