Неделя,

Монделийз с нов маркетинг мениджър "Шоколад"

От: Стандарт -
203
Монделийз с нов маркетинг мениджър "Шоколад"
A
A
A
  • Стефка Иванова ще е част и от лидерския екип на бизнес хъба: Румъния, България и Източна Адриатика

Стефка Иванова поема категория „Шоколад“ на Монделийз Интернешънъл с отговорности за пазарите в Ръмъния, България и Източна Адриатика. Преди това, като мениджър „Планиране и активиране на категориите“, Стефка управлява успешно позиционирането и налагането на брандовете на компанията на пазарите в Германия и Австрия. Повече от 20 години е част от екипа на Монделийз с богат опит в съвременната и традиционна търговия. Като част от новата позиция, Стефка ще се присъедини и към лидерския екип на бизнес хъба: Румъния, България и Източна Адриатика. В новата си роля, тя ще продължи успешно да развива категория „Шоколад“, в съотвествие с дългосрочна стратегия на Монделийз Интернешънъл „Snacking Made Right“.

„Изключително съм щастлив, че Стефка Иванова се завръща в лидерския екип в нашия бизнес хъб, готова за нови професионални предизвикателства след успешно назначение в чужбина. По време на кариерното си развитие в компанията, тя е заемала различни позиции, в които е придобила солиден и задълбочен опит в продажбите, както и знания за различните функции, включително управление на ключови клиенти, управление на продажбите, търговски маркетинг, позициониране и планиране на категориите. Нейната способност да се справя със сложни ситуации, да изгражда силни мултинационални екипи и да реализира редица крос-категорийни активности ще й помогне за успеха и в новата й роля“, споделя Ивайло Найденов, генерален мениджър на бизнес хъба Румъния, България и ЕАМ.

Бизнес хъбът Румъния, България и ЕАМ е част от структурата на Монделийз Интернешънъл. Монделийз България е създадена при закупуването на шоколадовия завод в гр. Своге през 1994 г., където се произвеждат любимите шоколади Milka, както и местни търговски марки сладки изделия като „Млечен“, "Морени", "Своге", "Сезони" и др. Заетите в производството и администрацията са над 800 души. 


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички