M3 на Максим Бехар отпразнува 25-а годишнина

Над 300 представители на бизнеса, дипломати, известни личности и инфлуенсъри присъстваха на събитието

M3 на Максим Бехар отпразнува 25-а годишнина | StandartNews.com

Екипът на водещата PR агенция M3 Communications Group, Inc. отбеляза своя 25-и рожден ден със страхотно парти. Над 300 представители на бизнеса, дипломати, известни личности и инфлуенсъри присъстваха на събитието.

Телевизионните водещи Александър Кадиев, Деси Стоянова и Ники Кънчев, изпълнителите Поли Генова, ДАРА и DJ Dian Solo, шестата по красота в света Евгения Калканджиева и модният експерт Любомир Стойков бяха само част от големите имена, които поздравиха лично екипа на M3 Communications Group, Inc. за празника.

Агенцията бе решила събитието да е „Вечер без политици“ като символ на факта, че тя отдавна е взела решението в нейното портфолио да няма политически маркетинг.

Темата на партито бе „супергерои“ като препратка към супер PR силите, с които екипът на M3 Communications Group, Inc. поддържа своята лидерска позиция на комуникационния пазар у нас и в Източна Европа вече четвърт век. Събитието бе уважено и от десетки колеги, стартирали кариерата си в M3 и които днес продължават да заемат важни позиции в българския и международния комуникационнен бизнес.

M3 Communications Group, Inc. е една от първите български PR компании, основана през 1994 г. от водещия PR експерт Максим Бехар. От тогава до днес компанията е утвърден лидер и се е наложила като еталон за PR стандарти на комуникационния пазар в Източна Европа. M3 Communications Group, Inc. предлага широк спектър от комуникационни услуги: PR, връзки с медиите, кризисен мениджмънт, social media услуги и др. и е ексклузивен партньор на най-голямата PR компания в света за България – H+K Strategies, част от WPP Group PL. Към днешна дата компанията може да се похвали с над 5000 реализирани локални и международни проекта и PR експертиза в почти всички сфери на бизнеса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай