Сряда,

Лорер с ключова новина за малкия и среден бизнес. Решението

От: Редактор -
518
Лорер с ключова новина за малкия и среден бизнес. Решението
A
A
A

Българската банка за развитие ще помага на малкия и среден бизнес. Тя ще продължи да работи за бъдещето ръка в ръка с българския бизнес. Това заяви министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер при представянето и подписването на Меморандум за сътрудничество между банката и Министерство на туризма, предаде БГНЕС.

"Пред вас е новото лице на ББР. Всички помните историите от лятото и състоянието, в което намерихме банката. Започваме новата година с ясен пример каква ще бъде ББР", заяви Лорер при представянето на документа, който предвижда подкрепа за компаниите в сферата на хотелиерството и ресторантьорството както и новата кредитна програма на ББР, насочена към сектора.

"Всички добре знаем, че туризмът беше най-засегнат от корона кризата. Търговските банки се отнасят с недоверие към представители на сектор туризъм. Коалиционните партньори решихме да създадем специален продукт за българския бизнес, ние вече го подписахме, искам да поздравя ръководството на ББР, защото връщат банката в към нейните устои", каза от своя страна министърът на туризма Христо Проданов.

 


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията