Вторник,

Lidl Plus с 20% намаление на курсове в Езикови училища Интелект

От: Стандарт -
162
Lidl Plus с 20% намаление на курсове в Езикови училища Интелект
A
A
A
  • Потребителите  на дигиталната карта за отстъпки могат да избират между голям набор от курсове и пробни изпити с намалена цена

 

Lidl стартира новата година с атрактивна оферта на най-новия партньор в приложението си за лоялни клиенти Lidl Plus. Всеки регистрирал се потребител може да използва 20% намаление на голям набор от курсове или пробни изпити в реномираните Езикови училища Интелект.

Желаещите да се възползват от новата оферта могат да изберат между курс за разговорен английски, курс за граматически английски или такъв за подготовка на кандидат-студенти за международно признатия изпит IELTS, който се администрира от Британски съвет, Университета Кеймбридж и IELTS Australia.

Това е отлична възможност за всички дванадесетокласници, които могат да приложат намалението или за пробен изпит за предстоящата им матура по английски език, или за курс, който да ги подготви за държавния зрелостен изпит, като обучението се провежда по специално изготвена методика на Езикови училища Интелект и е съобразено с изискванията на МОН.

С включването на Езикови училища Интелект в партньорската програма, Lidl продължава ангажимента си да предоставя ексклузивни оферти и намаления не само в магазините от веригата, но и извън тях. Списъкът с партньори включва още верига аптеки Sopharmacy, бензиностанции OMV, застрахователния брокер SDI и платформата за фотокниги Pixi Photobooks. Повече информация за приложението и актуалните оферти може да намерите на сайта на Лидл България.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията