Сряда,

КРИБ раздава Оскарите за бизнес

От: Стандарт -
116
КРИБ раздава Оскарите за бизнес
A
A
A
  • 25 са номинациите за наградите „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България”  за 2019 г.

 

Оскарите за бизнес връчва тази вечер най-голямата организация на работодателите у нас – КРИБ. Големите награди на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България „КРИБ - КАЧЕСТВО, РАСТЕЖ, ИНОВАЦИИ ОТ БЪЛГАРИЯ“ ще бъдат кулминацията на юбилейния пети годишен бал на бизнес организацията в София Тех Парк.

За пета поредна година награждаването е под патронажа на премиера Бойко Борисов. Поканени са всички министри, кметът на София Йорданка Фандъкова, председатели на ключови за развитието на бизнеса парламентарни комисии. Медийни партньори на събитието са всички медии - членове на КРИБ.

Наградите ще бъдат присъдени в категориите „Качество“, „Растеж“ и „Иновации“. Специалната награда на председателя на КРИБ Кирил Домусчиев ще бъде за цялостен принос за развитието на икономиката в България.

25 са номинациите за наградите „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България”  за 2019 г.  Целта на учредените през 2015 г. награди е да се стимулира качественото и иновативно българско производство. Отличените фирми ще бъдат пример за всички, които правят бизнес в България и налагат нови, по-високи стандарти в икономиката. 

Платинени рекламодатели на Петия годишен бал на КРИБ са компаниите: Геотрейдинг АД, Хювефарма ЕООД, Минстрой Холдинг АД и Национална лотария АД.

Златни рекламодатели на бала на КРИБ през 2019 са компаниите: Галакси Инвестмънт Груп ООД, Сиела Норма АД и Хуауей Технолоджис България ЕООД.

Сребърни рекламодатели са компаниите: А1 България ЕАД, Българска банка за развитие АД, Телелинк България ЕАД, Аурубис България АД, Бритиш Американ Табако ЕООД, Приста Ойл Холдинг ЕАД.

Бронзови рекламодатели са компаниите: Кока-Кола ХБК ЕООД, Централна енергоремонтна база ЕАД, Онлайн компания АД и Сименс ЕООД.

 


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички