Клиентска анкета носи печалби от Лидл България

Желаещите да се включат трябва да оценят пазаруването си в магазините на адрес в интернет

Клиентска анкета носи печалби от Лидл България | StandartNews.com

Лидл България отправя предизвикателство към всички свои потребители с цел да направи пазаруването още по-добро, съобщават от търговската верига.

Желаещите да се включат трябва да оценят пазаруването си в магазините на https://www.lidl.bg/anketa. Чрез провеждане на томбола на случаен принцип от всички участници, регистрирали се в рамките на съответния месец се определя един, който печели един от 20-те ваучера на стойност 20 лева за пазаруване в Lidl, както и възможност за участие в томбола за голямата награда - сокоизстисквачка Silvercrest.

За да се включи в анкетата „Твоето мнение“, всеки желаещ трябва да пазарува в магазините на веригата в страната до 29.02.2020 г. за минимум 1 лев, да регистрира касовата бележка на https://www.lidl.bg/anketa и да отговори на няколко въпроса. Печелившите участници за съответния месец се обявяват в началото на всеки следващ месец на томболен принцип.

Всички ентусиасти могат да участват неограничен брой пъти в предизвикателството, при условие че за всяко участие регистрират различна касова бележка. Всеки от тях следва да запази касовата си бележка и да представи копие от нея при получаване на наградата, в случай че бъде изтеглен като победител. Пълните условия са достъпни на https://bit.ly/30SLKwO както и в магазините на Лидл България при поискване.

Допълнително в рамките на три дни (07.08 - 09.08, до 18:00 ч.) потребителите могат да споделят в коментар във Facebook страницата на компанията в кой от 99-те магазина на Lidl обичат да пазаруват, а от веригата ще изтеглят на случаен принцип двама от тях, които ще спечелят по един ваучер за пазаруване на стойност 99 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай