Кеш Кредит с услуга „връщане на пари“ за лоялни клиенти

Компанията цели да изгради още по-силна връзка с потребителите, като им предлага нови стимули да поддържат добра кредитна история

Кеш Кредит с услуга „връщане на пари“ за лоялни клиенти | StandartNews.com
  • Компанията цели да изгради още по-силна връзка с потребителите, като им предлага нови стимули да поддържат добра кредитна история

Кеш Кредит, една от водещите фирми за бързи кредити в България, въвежда нова услуга за своите лоялни клиенти – Cash Back. Така компанията се превръща в първата небанкова институция в България, която предлага на потребителите си възможността да спечелят реални пари обратно.

Cash Back е най-новата услуга, част от лоялната програма на Кеш Кредит, която дава шанс на коректните клиенти на компанията да усвоят точките, които са събрали, благодарение на навременното погасяване на кредит. Именно тези точки могат да бъдат спечелени обратно от потребителя под формата на отстъпка от последната вноска по заема или да им бъдат изплатени директно в брой. Различните варианти за използването на услугата са съобразени с индивидуалните предпочитания, като това може да се случи в офисите на компанията в цялата страна, с едно кликване в сайта или чрез обаждане на кол центъра на компанията.

Основен приоритет за Кеш Кредит винаги е бил индивидуалният подход към клиентите, при който се обръща силно внимание на финансовата им култура и навици. Затова и компанията е разработила устойчива програма за лоялност, която ги поощрява да заплащат задълженията си навреме. В Кеш Кредит добрите клиенти плащат по-малко. Така те са мотивирани да поддържат добра кредитната си история и постепенно стават подходящи за банкови продукти.  Като част от програмата, лоялността на клиентите се награждава освен с Cash Back , така и с разнообразни подаръци от каталога на Кеш Клуб, отстъпки от цените на услуги, стигащи до 25%, и дори възможност за безлихвени кредити.

Кеш Кредит следва дългосрочна стратегия за изграждане на доверие в клиентите си и като доказателство за успеха ѝ, наскоро бе отличена като компанията за най-добро клиентско обслужване в сектора микрофинансиране, както и за най-добра атмосфера и безупречна поддръжка на офисите си. Tова показаха резултатите от независимото проучване, проведено от информационния портал Izbiram.bg. Това е второто поредно отличие за Кеш Кредит от Izbiram.bg. То е заслужено признание за целия екип на компанията за усилената работа и старание да предоставят най-добрите, сигурни и иновативни услуги в областта на микрокредитирането за клиентите си от цялата страна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай