"Кемпински" в Банско с приз за отличен брандинг от Superbrands

"Кемпински" в Банско с приз за отличен брандинг от Superbrands | StandartNews.com

Хотелът се нареди сред най-добрите марки на българския пазар

Поредна престижна награда получи "Кемпински Град Хотел Арена Банско". Това стана по време на петите поредни награди на световната организация Superbrands за най-влиятелните потребителски и бизнес марки на българския пазар, изявили се с качество, надежност и различие. Сред водещите марки, наградени с почетното отличие е и "Кемпински Хотел Гранд Арена Банско", който е единствения отличен петзвезден хотел в България. Наградите се присъждат на базата на вот на независимо и доброволно жури от експерти, авторитетни представители на маркетинг агенции, мениджъри на ключови български и международни компании и водещи журналисти от влиятелни медии, съвместно с оценката на потребители, гласували онлайн.
Официалното награждаване се състоя в Sofia Event Center като на тържествената церемония присъстваха представители на 46 от най-елитните брандове в страната. Събитието уважиха и представители на хотела в лицето на Директора Маркетинг и продажби- Виолета Милушева и Генералният мениджър на хотела- Карстен Зойберт (на снимката), който имаше честта да приеме лично наградата от името на хотела.

„За нас е изключителна гордост, че успешно сме преминали процеса на подбор и че сме отличени сред най-добрите и престижни марки в България като лидер в предлагането на луксозни и неповторими изживявания. Благодарим за това ценно признание и се ангажираме и занапред да поддържаме отличното ниво на обслужване, за да оправдаем гласуваното ни доверие, коментира Карстен Зойберт.

Superbrands е международна програма, създадена през 1995 с цел промотиране на брандинга като професионална дисциплина, стимулираща развитието на модерната икономика и създаваща дълготрайни връзки както с потребителите, така и с инвеститорите, акционерите и медиите. По настоящем Superbrands е единствената международно призната награда за успешен брандинг и работи активно с повече от 5 000 водещи търговски марки в 88 страни. Програмата навлиза в България през 2005 г. и се фокусира върху най-забележимите търговски марки с изявено превъзходство на националния пазар.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай